Har du noen spørsmål?

Ofte stilte spørsmål

Her kan du finne svar på mange av spørsmålene du måtte ha om våre produkter, bestillingsprosessen eller andre ting i forbindelse med profillageret.dk

 1. Kan du bestille pr meter?
  Alle våre gummiprodukter kan bestilles pr meter, med mindre annet er angitt på produktsiden.
 2. Hvis jeg bestiller f.eks. 3 meter, er den i ett stykke ?
  Vi sender alltid den bestilte lengden i ett stykke, med mindre annet er avtalt på forhånd.

 3. Er prisen pr m3 eller per meter?
  Prisene er oppgitt på hver enkelt produktside, og det står også om det er pr m eller m3, men som hovedregel er alle priser pr. meter.

 4. Gummilisten min har sklidd over i noe hvitt?
  Mange av våre profiler er belagt med et tynt lag talkum for å beskytte gummien. Dette kan enkelt fjernes med en svamp, såpevann eller et annet mildt rengjøringsmiddel.

 5. Gummimatten min lukter gummi?
  Våre billige gummimatter kan kanskje lukte litt gummi første gang, det er kjemikaliene som gummien er laget av du kan lukte.
  Disse skal bare få «dampe» av før dette forsvinner, vanligvis innen noen få dager. Et godt tips kan være å legge matten utenfor, det setter fart på prosessen. Vi prøver så godt som mulig å la mattene "dampe" av hos oss, men får du et stykke fra en splitter ny rull som har vært pakket inn i plast siden fabrikken, blir lukten sterkere enn de vi har liggende. .
  Ønsker du en gummimatte som er 100 % luktfri, så se etter våre LUFTFRI gummimatter, de er litt dyrere, men produksjonsprosessen er også annerledes og koster derfor mer.

 6. Kan du sende varene mine i dag?
  Vi streber etter å få ut pakker hver dag. Det er imidlertid noen dager vi ikke er på lager på grunn av leverandørbesøk eller kundebesøk, og da sendes bestillingen dagen etter.

 7. Kan jeg få rabatt på bestillingen min?
  Som hovedregel gir vi ikke rabatter på våre produkter, da vi allerede har kuttet ut de dyre mellomleddene, og tilbyr en av markedets beste priser på våre produkter.
  Men fra tid til annen har vi noen tilbud som annonseres på Facebook-siden vår, så klikk her og klikk like, så er du alltid oppdatert med de siste kampanjene.
  Hvis du trenger et større kvantum, send oss en e-post på salg@profylageret.dk så ser vi nærmere på det og kommer tilbake til deg.

 8. Har du en svensk filial?
  Vi har ikke en spesifikk svensk avdeling, men vi har svensk epost og telefonnummer, og kan sende til både privatpersoner og bedrifter i Sverige.
  Vår svenske nettside kan besøkes her: https://www.profillagret.se og du kan lese mer om oss på denne svenske siden www.profillageret.se

 9. Selger du til EU-land?
  Vi har vår internasjonale nettbutikk, som betjener alle kunder i utlandet. Du finner den her: www.plprofiles.com