Klage

Det gis 2 års reklamasjonsrett på produkter kjøpt fra Profylageret.dk.
Dersom det er tilleggsrett til klage eller garanti, vil dette fremgå separat på fakturaen.

Skader på produktet forårsaket av betjeningsfeil, håndteringsfeil, modifikasjoner eller grovt misbruk fra brukerens side dekkes ikke av reklamasjonsretten.

Angrerett

14 dagers angrerett

Ved forbrukerkjøp hvor bestilling av varer skjer via telefon eller internett har forbrukeren 14 dagers angrerett.
Angreretten løper fra det tidspunkt varen er overlevert til forbrukeren. Skulle kjøpet kanselleres innen 14 dager, refunderer vi varens pris.
For å benytte angreretten må varen være levert til Postdanmark eller annen transportør senest 14 dager etter mottak.

Vilkåret for å benytte angreretten er at varene returneres i vesentlig samme stand som da de ble overlevert. Hvis varen ikke returneres i vesentlig samme stand, vil varen bli brukt etter skjønn fra Profylageret.dk basert på en mulig salgsverdi.

Ved bruk av angreretten, vennligst returner varen i ORIGINALPAKKEN dersom denne var der ved levering. Manglende ORIGINAL EMBALLASJE resulterer oftest i en forringelse av salgsverdien, hvorfor du ut fra en vurdering gjort av Profilageret.dk vil bli kreditert et tilsvarende mindre beløp tilsvarende forringelsen. I verste fall kan mangel på ORIGINAL EMBALLASJON etc. gjøre at kjøpet ikke kan angres.

Ved bestilling av profiler i bulk fravikes angreretten, da Profylageret.dk endrer varen fra en hel rull til et stykke og dette skjer etter kundens ønske ved bestilling.

Kostnader ved å sende tilbake produktet bæres av forbrukeren.

Profillageret.dk returnerer beløpet innen 30 dager i henhold til paragraf 12c i forbrukeravtaleloven. I de fleste tilfeller skjer dette innen 2 virkedager etter mottak.

Hvordan returnere varen

Det er to måter du kan returnere varen på:

  • – De kan nekte å motta varen fra postvesenet.
  • - Du kan motta varen fra postvesenet og deretter innen 14 dager returnere varen til Profilageret.dk

I denne sammenheng ber vi deg legge ved en kopi av fakturaen for de kjøpte varene som dokumentasjon på at den(e) returnerte varen(e) er kjøpt fra Profylageret.dk

Returadressen er følgende:

Profilageret.dk
Platinvej 61
DK-6000 Kolding

Merk pakken "Profilageret.dk" og legg ved en kopi av kjøpsfakturaen som dokumentasjon på at den(e) returnerte varen(e) er kjøpt fra Profilageret.dk. Beløpet returneres ved bankoverføring.

Retur på grunn av anger er for kjøpers egen regning! Profylageret.dk krever at varen returneres via Post Danmark og at varen sendes som pakkepost. På denne måten er det mulig å spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner enhver tvil om varen er levert til Profilageret.dk. I tillegg har kunden mulighet til å be om pakken dersom levering ikke har funnet sted.

Varer som returneres ved oppkrav eller som sendes uten porto nektes mottak av Profylageret.dk.

Trygg retur

Alle produkter som returneres til Profillageret.dk må være forsvarlig pakket inn.

Kjøp varer

Kjøpte varer returneres ikke, da vi ikke lagerfører dem, og ikke har mulighet til å selge produktene igjen innen rimelig tid.

Er du i tvil

Dersom det oppstår tvil, anbefaler Profilageret.dk at du tar kontakt
salg@profylageret.dk